Home   Werkwijze   Afscheid nemen   Begraven   Tarieven   Crematiecertificaat   Urnen   Sieraden   Contact  
Bij elke crematie krijgt u, als u er prijs opstelt het crematiecertificaat gratis. Op dit certificaat is, ter nagedachtenis van uw overleden huisdier een gedicht of tekst geschreven, met de naam van uw huisdier en datum van overlijden U kunt kiezen uit een van de onderstaande gedichten U kunt ook zelf een tekst per e-mail aan leveren.

In memoriam

1. Als twee lieve kleine ogen zich sluiten gaan, voorgoed en je zonder haar weer verder moet, met lege handen en een hart vol pijn, dan probeer je jezelf te overtuigen dit was het beste. Ik mocht niet egoïstisch zijn.

2. Een lege plek, een groot gemis. Een fijne herinnering is al wat er nog is. Waar ben je nu, vragen wij ons af. Wij voelen nog de liefde die jij ons gaf. Jou te kennen vonden wij fijn. Je los te laten doet ons veel pijn. Wij zullen je missen in dit leven en altijd om je blijven geven.

3. Waar ik ook loop of waar ik ook sta, jij blijft altijd in mijn gedachten. Waar ik ook zit of waar ik ook ga, kan niets mijn verdriet verzachten. Wat ik ook doe of wat ik ook laat, ik zal altijd aan jou blijven denken.

4. Niemand die weten kan hoeveel ik van je hou. Niemand die mij troosten kan in mijn verdriet om jou. Niemand die begrijpen zal hoe vreselijk ik je mis. Niemand die beseffen zal hoe erg die pijn wel is.

5. Dag mijn vriendje, ik zal je missen. Ik moest over jou leventje beslissen. Dat heb ik gedaan, want ik moest je laten gaan. Het was beter voor jou dat je mij verliet, ook al doet het ontzettend veel verdriet. Rust maar uit, dat heb je wel verdient. Vaarwel mijn aller- aller liefste vriend.
Copyright © 2018   Developed by
hetuitvaartcentrumvoorhuisdieren